Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Mazepin ziet dat hij fout zit: "Ik verdiende de penalty"

In de schaduw van het incident tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton deed ook het Haas-duo een duit in het zakje op Monza. Nikita Mazepin en Mick Schumacher raakten elkaar weer en de Rus werd als schuldige aangewezen.

Waar Mazepin zich vaak niet kan vinden in kritiek steekt hij nu opvallend genoeg de hand in eigen boezem. De bekritiseerde coureur doet zijn verhaal bij The Race: "Ik denk dat deze vrij simpel is, het was mijn fout en ik schaam mij er niet voor dat ik mijn excuses ga aanbieden. Ik weet zeker dat hij veel fouten gaat maken in de toekomst en dat ik veel fouten ga maken in de toekomst. Het meest belangrijke is dat we mensen blijven."

De wedstrijdleiding was het eens met Mazepin en ze gaven de Rus dan ook een vijf seconden tijdstraf. Mazepin is echt heel schuld bewust want hij blijft bij zijn punt: "Het was mijn fout, geen discussie nodig. Ik verdiende de penalty ook al was het niet met opzet en ik had het geluk dat hij niet te veel tijd verloor. Hij kon de auto gelijk weer recht zetten."

Lap 33/53: Mick and Nikita tangle at Turn 4 which sends Schumacher into a spin.

Your email is never shared.
Required fields are marked *




*